خانه  |  فروشگاه  |  مجلات  | کتاب  |  اخبار  |  گزارش ها  |  گفتگوها  |  مقالات

پدیدآورندگان  | محصولات  |  کتاب ریگان  |  جستجو  |  ارسال کارت الکترونیکی

ویژه نامه | حوزه هنری  |  آلبوم عکس  |  آیینه نشر  |  تالار افتخارات  |  درباره ما  |  ارتباط با ما

خانه » گفتگوها » گفتگو

کاربر: مهمان (خالی)

 

شاعر «هر لبت يك كبوتر سرخ است»:

دوست دارم تا آخر عمر با سوره مهر كار کنم

13 خرداد 1388

گفتگو با: غلام‌‌رضا طريقي

ستاد خبر سوره مهر

غلام‌‌رضا طريقي؛ شاعر جوان كشورمان را بعد از برگزيده شدن مجموعه شعر «هر لبت يك كبوتر سرخ است» در جايزه شعر قيصر امين‌پور بيشتر مي‌شناسيم. به بهانه تجديد چاپ اين مجموعه شعر با او گفت‌وگو كرده‌ايم.

فكر مي‌كنيد چرا كتاب «هر لبت يك كبوتر سرخ است» به چاپ دوم رسيد؟

غزل‌هاي اين مجموعه, شعرهايي است كه من از سال 81 سروده بودم و اساساً كار من در حوزه شعر با همين غزل‌ها شناخته شد و از آنجا كه از سال 77 هم از من هيچ مجموعه‌اي منتشر نشده بود, خب تعدادي از دوستان كه به آن غزل‌ها محبت داشتند منتظر انتشار اين كتاب بودند, به همين دليل حدس مي‌زدم فروش خوبي داشته باشد. از طرف ديگر, برگزيده شدن اين مجموعه در جايزه شعر قيصر امين‌پور هم در تجديد چاپ آن بي‌تأثير نبوده است. در هر صورت براي من اسباب خوشحالي است.

از كيفيت توليد و چاپ كتاب رضايت داريد؟

كيفيت چاپ كتاب بسيار عالي است. من بعد از اين كتاب چند مجموعة ديگر با ناشران ديگر كار كردم ولي هيچ كدام كيفيت طراحي و چاپ اين كتاب را نداشته‌اند. انصافاً گرافيك و صفحه‌آرايي كتاب بسيار عالي و نوع كاغذ به‌كاررفته بسيار خوب بود و قيمت كتاب هم نسبت به اين كيفيت چاپ بسيار مناسب بود. اگرچه پايين بودن قيمت كتاب براي مؤلف خيلي خوشحال‌كننده نيست ولي همين باعث مي‌شود كه كتاب آسان‌تر به دست مخاطب مي‌رسد.

پوشش خبري كتاب از طرف انتشارات چه‌ طور بود؟

بازتاب خبري كتاب خوب بود و توسط سايت سوره مهر خيلي خوب انعكاس پيدا كرد.

نظرتان دربارة سوره مهر چيست؟

سوره مهر در اين سال‌ها خوب كار كرده, ولي يك مشكلي كه وجود دارد اين است كه كتا‌‌ب‌هاي سوره مهر در شهرستان‌ها در دسترس نيست. مثلاً خيلي از دوستان كه كتاب من را مي‌خواستند با من تماس مي‌گرفتند و من شماره سوره مهر را به آن‌ها مي‌دادم و آن‌ها كتاب را از طريق اشتراك تلفني دريافت مي‌كردند. مثلاً در بندرعباس كه بودم يا در شهر خودم, زنجان, كتاب‌هاي سوره مهر در دسترس نيست و اين ضربه مي‌زند. سيستم درخواست تلفني كتاب توسط مخاطب و ارسال آن توسط انتشارات خوب است, ولي سوره مهر بايد در شهرستان‌ها هم نمايندگي داشته باشد تا كتاب‌هاي اين ناشر به دست مخاطبان برسد.

كار جديدي در دست داريد؟

در نمايشگاه كتاب علاوه بر چاپ دوم «هر لبت يك كبوتر سرخ است» آخرين مجموعه با نام «با ياد شانه‌هاي تو» و «جهان غزلي عاشقانه است» را هم داشتم.

آيا تمايل به ادامه همكاري با سوره مهر داريد؟

سوره مهر آن‌قدر خوب كار كرده كه من از همين جا اعلام مي‌كنم كه حاضرم تا آخر عمر با اين انتشارات همكاري داشته باشم و اين‌ باعث خوشحالي من هم خواهد بود.


» نسخه قابل چاپ     » ارسال خبر برای دوستان

New Page 1

 

Soreie Mehr - Header

تمامی حقوق اين پايگاه متعلق به شرکت سوره مهر می باشد. استفاده از مطالب اين پايگاه با ذکر منبع، مجاز است.

تعداد بازديد از صفحات: 17718461